torstai 22. lokakuuta 2020

Krapu 43

 Uusi normaali

Elämä on nykyisin outoa. Juuri, kun opin halailemaan ystäviä, kättelytkin on kielletty. Ja jos pikkuisen on nuhaa, kuten juuri nyt, kaikki menot pitää perua. Ja nythän, yllättäin, onkin mitä perua. Olisi ollut kampaaja, pari kurssia ja peräti tupaantuliaisetkin ystävän luona. Mutta tässä tautitilanteessa ei voi päättää olla välittämättä suosituksista.

Kävin sitten vain naamioituneena autiossa lähikaupassa heti, kun se aukesi. Ostin mustaviinimarjamehua, hunajaa, maitoa ja kolme sipulia. Olen kiitollinen omavaraislapsuudelleni, joka opetti kotikonsteja flunssan hoitoon. Ja uskokaa tai älkää, sipulimaito on hyvää. En tiedä tehoaako se, mutta sitä on kiva juoda. Mukavaa on sekin, ettei tee mieli syödä mitään.

 

kolme, kiitollinen, ostaa 

5 kommenttia:

  1. Sipulimaidosta on kaameat muistot lapsuudesta, oli mielestäni niin pahaa. Aikuisena en ole edes viitsinyt kokeilla.

    "Kaikki on perutt"u sopii hyvin tämän vuoden tunnukseksi.
    Paitsi flunssat. Ne toteutuvat. Paranemisia!

    VastaaPoista
  2. Ollaan siis uuden normaalin kynnyksellä. Entiseen ei ole enää paluuta sanovat ennustajat. Eihän koskaan ole paluuta entiseen, sellaisenaan. Mun ystävä pitää tiukasti kiinni rajoituksista, tapaillaan vaan pihalla.... :) ei kahvitella... :D.
    Koskaan en ole juonut sipulimaitoa. Nuhatautiin otettiin sitä viinimarjamehua:

    VastaaPoista
  3. En minäkään varmuuden vuoksi liikkuis nuhassa tai yskäisenä missään, vaikka olisin sata varma, ettei ole kysymys koronasta. En kyllä liiku muutenkaan, paitsi josksus kaupassa ja apteekissa. Hiljainen on Karsikonperä.
    Sipulimaidon tehosta flunssaan en muista mitään. Kyllä minä lapsena olen sitä juonut.
    Krapusi on niin ajankohtainen, tämmöistä on korona-arki. Toivottavasti nuhasi on pikaista sorttia ja sipulimaito häätää sen.

    VastaaPoista
  4. Todentuntuisesti kirjoitit ajankohtaisesta asiasta.
    Tätä tämä valitettavasti nykyisin on.
    Minulta on tuo sipulimaito jäänyt lapsuudessa väliin. Meillä suosittiin mustaherukkamehua. :D

    VastaaPoista
  5. Sellaista elämä on... Lauloiko noin Junnu V. Minua on askarruttanut jo (etukäteen huolehtijaa) millaisen myrkkypiikin meille antavat ja uskaltaako sitä ottaa edes. Kaksoisrokote vielä. Tämä on varmaan jytympää ainesta kuin joku sikalentsupiikki tai influenssapiikki. Huokaus.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit.