tiistai 7. toukokuuta 2019

Krapu 19


Myrskynrakastaja

Istun yksin isolla kivellä. Aallot yltävät melkein kastelemaan kenkäni. On kunnon myräkkä. Tummat vaahtopäät juoksevat raivokkaasti pitkin meren selkää. Taivaalla pilvenriekaleet yhtyvät aaltojen leikkiin. Minua paleltaa, mutta en halua nousta tästä. Olen aina nauttinut myrskyistä, kun luonto uhoaa voimansa tunnossa. Saan siitä itselleni uutta energiaa. Tunnen eläväni.

Oikaisen puutuneita jalkojani. Taivas reagoi liikkeeseen ja vesi syöksyy pilvistä niskaani. Sadetakin huppu painuu veden voimasta tiukasti päätäni vasten. Hupun reunasta ryöppyää vettä alas kengille. Olisi kannattanut laittaa kumisaappaat. Goretex ei taida kestää tätä rummutusta. Yritän vetää jalkoja alleni, kiertyä kerälle sadetakin suojaan. Vesi valuu silmiin, sumentaa näkymän. 

On aika palata kotiin.


silmä, selkä, yksin
 

10 kommenttia:

  1. Ihana vetinen ja myrskyinen tunnelma.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kuvaus luonnonvoimasta ja millaisia tuntemuksia ja tunnelmia se synnyttää kirjoittajassa.

    VastaaPoista
  3. Mainio kuvaus myrskystä, tuulen ja sateen voimasta. Luonto vaikuttaa mieleen niin monella tavalla.

    VastaaPoista
  4. Hyvä kuvaus myrskystä. Lapsena itsekin tykkäsin kulkea ulkona sadetakissa. Oli kiva kuunnella sateen ropinaa turvassa sadetakin alla ☺. Ja myrsky on aina kiehtonut. Tällä puolella maapalloa on vielä jokseenkin turvallisia nuo myräkät. Toista oli taas muutama päivä sitten intiassa!

    VastaaPoista
  5. täältä löytyikin oikea myrskybongari;) sateella on kiva olla välillä ulkjonakin, mut kovasta tuulesta en välitä niinkään. lämmin kesäsade on kuin suihku, nuorena jopa pesin hiukseni sateella ulkona, niistä tuli niin pehmeät kuin järvivedellä pestyt. nämä oli niitä maalaisen iloja, suhkua en ollut nähnyt kuin kuvissa.

    VastaaPoista
  6. Kaunis, villi hetki. Juuri tuollaista on rakastaa myrskyä!

    VastaaPoista
  7. Upeaa myrskykuvausta! Itse katselen ukonilmaa, salamoita ja kaatosadetta mieluummin ikkunan läpi :)

    VastaaPoista
  8. Myrskyt ovat aina kiehtoneet minua, mutta ihan olen tyytyväinen, että olen törmännyt vain pieniin myräköihin.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit.