torstai 16. toukokuuta 2019

Krapu 20


Minä

Olen nykyisin filmitähti. Kuka olisi uskonut vielä pari vuotta sitten. Seikkailujani on kuvattu, matkojani seurattu. Olen esimerkkinä nuorisolle, varoituksena vanhoille. Toimin kotikaupunkini matkailumainoksena kiertelemässä kauniita puistoja. Tapaan monenlaisia kulkijoita. Kaikki eivät ole ystävällisiä, mutta kaikki kuvittelevat toimivansa oikein. Pitkään elin tuntemattomuudessa kaikkien nähtävänä. Nyt elämäni, elintapani, alkuni ja loppuni kiinnostaa melkein kaikkia. Filmiryhmä seuraa kulkuani vuorokauden ympäri. Dramaattinen kertojaääni maalailee jännittäviä retkiä ympäri maailmaa. Maailman tuulet puhaltavat niin, että tunnen leijuvani kaukana muiden yläpuolella. Vaellan meren aaltojen kuljettamana kaukaisiin maihin, sukellan syvyyksiin, tapaan valaita, merihirviöitä. 

Kunnes kylmä käsi katkaisee elämäni. Päädyn muovinkeräysastiaan, joudun roska-auton kyytiin. Sellainen on muovipussin kohtalo.


leijua, roska-auto, ystävällinen
 

4 kommenttia:

 1. Olet varmaan kyllä maailman kuvatuin, seuratuin ja puhutuin juuri tällä hetkellä!

  VastaaPoista
 2. No todella kuuluisa filmitähti.

  VastaaPoista
 3. Nokkela krapu. Tämmöinen on muovin kohtalo.

  Katselin K-kaupassa paperikasseja, joihin oli painettu "Ennen roska, nyt veska". Uusiokäyttö on tärkeä asia. Jos siihen perehdytään kunnolla, niin lähes kaikkea voidaan käyttää uudelleen.

  VastaaPoista
 4. katsoin juuri dokumentin muovin kulkeutumisesta pitkin Tonavaa. todella vaikuttava dokumentti, kuten myös sinun krapusi!
  osin tyttäreni ansiosta minulla on kaksi pientä kangaskassia olkalaukussa ostoksia varten. hedelmät pakkaan viel muovipussiin hedelmähyllyllä, mut samaan pussiin aina niin paljon kuin siihen vaan mahtuu. siinäkin estyy monen uuden filmitähden syntyminen;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit.