tiistai 19. maaliskuuta 2019

Krapu 12


Väliajalla

Naulakon kohdalla oli läpitunkematon ihmismassa. Meitä odotti yläkerrassa kuohuviinitarjoilu, mutta eteenpäin emme päässeet. Pyytelimme anteeksi oikealta ja vasemmalta, mutta turhaahan se oli. Jokainen seisoi tiukasti omalla paikallaan. Eivät he naulakolle jonottanee, väliajalla, kesken teatterikappaleen. Vessajono siinä vain kiemurteli. Me emme halunneet vessaan vaan kilistämään syntymäpäiväsankarin onneksi. Kun sitten vihdoin työllä ja tuskalla pääsimme portaille, soi kello väliajan päättymisen merkiksi. Portaat täyttyivät alaspäin tunkevista ihmismassoista, joiden läpi me puskimme vastavirtaan. Pöydältä nappasimme lasit, hymyilimme onnentoivotukset ja kilistimme sivistyneesti. Lautasilla olevat ihanat leivokset eivät saaneet arvoistaan kohtelua, kun kauhoimme ne pikapikaa suuhumme. Kun vielä kumosimme loput juomat perään, vaihtui hymy hihitykseksi.

6 kommenttia:

  1. Pääasia, että saitte juomat ja leivokset :)

    VastaaPoista
  2. Kiire on kapitalistien julma juoni! Nih!

    VastaaPoista
  3. Ääh, tuttua ja tuskaista! Lämpiöt ja ravintolat ovat niin ahtaita, ihmisiä on liikaa. Onneksi hihittämällä selättää harmitukset :D

    VastaaPoista
  4. tukalaa tuollainen ihmispaljous. jostain syystä mieleeni muistui jokin aika sitten tullut uutinen väkijoukon tallomaksi joutuneista nuorista.

    VastaaPoista
  5. Ankea tilanne.
    Varmaan hieman liennytystä toi leivokset ja kuohari

    VastaaPoista
  6. Hassuahan se oli. Lyhyt väliaika ja toimimattomat tilat. Harmi hienoja tarjoomuksia.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit.